Sunday, January 15, 2012

Bekas Tisu portable.

stress betul bila gi jenjalan, then bila nak ke tandas awam, tisu x de,.ok la, aku selalu standby tisu kat dalam handbeg. Masalahnya, bila beli tisu paket kecik, selalunya x cukup. x kan nak usung kotak tisu dalam handbag. kalau beli yang saiz besar, bila bukak, habis bersepah dalam handbag.Last2 muncul la idea yang boleh la dipakai oleh aku pas ni..hehehe..
Tisu yang dalam plastik. asyik terkeluar dari plastik je.

 Taaa daa...bekas tisu baru..boleh letak dalam handbag. kain kalis air..x basah punya..hehehe
 Lepas guna, boleh zip & simpan dalam beg.
Cantekkk

3 comments:

  1. Thanks. idea datang setelah tisu bertaburan kat tandas awam..kih..kih..kih..

    ReplyDelete