Wednesday, September 28, 2011

Buku Baru..

Hari ni at Kinokuniya, KLCC..rasa macam nak angkat Kinokuniya tu dok sebelah rumah aku boleh x?..kih..kih..kih..

Ada beberapa buku yang aku beli..tapi yang paling buat aku x nak tido malam ni..buku yang ni..
 Tadaa...ni le bukunya..Harga RM69.90,.. aku bukan pandai bahasa jepun pun..tapi rasanya boleh faham kot instruction kat dalam tu...kih..kih..kih..
 Antara beg yang ada dalam buku ni..
Nampak macam senang..hmm..tak tahu la...

Malam ni nak study beg..kih.kih.kih..

1 comment:

  1. Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

    Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

    Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


    Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

    ReplyDelete